Weerbericht 24 juni 2023

Weerbericht Medemblik: Warm en droog zomerweer

MEDEMBLIK – Vanochtend is er veel zon, in het noorden komen ook wolken voor. Het blijft droog. In Zeeland zou er langs de kust mist kunnen voorkomen. De zuidwestenwind is zwak tot matig.
Vanmiddag schijnt in het zuiden en midden de zon volop. In het noordoosten komt meer bewolking voor, maar het blijft droog. De wind waait uit westelijke richtingen en is zwak tot matig. De maximumtemperaturen liggen tussen 22°C langs de kust tot 28°C landinwaarts. Vanavond is het zonnig en droog bij weinig wind.

Komende nacht blijft het droog. Het koelt af naar ongeveer 16°C en er is weinig wind.

Morgenochtend zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. Er is weinig wind. Morgenmiddag is het zonnig en droog. Het wordt op veel plaatsen tropisch warm met maximumtemperaturen tussen 27°C in het noordelijk kustgebied en 33°C in het zuiden. Er is op de meeste plaatsen weinig wind, in het westen is de wind matig uit het zuiden.

Morgenavond is er veel zon en blijft het nog lang warm. Eerst is er weinig wind, aan het einde van de avond wordt de wind in het westen matig uit het zuidwesten. (Bron: KNMI)

Loading