Weerbericht Medemblik: tropisch warm zomerweer

MEDEMBLIK – Vanochtend schijnt de zon volop en blijft het droog. De wind is matig en komt uit het oosten. Vanmiddag is het zonnig, soms komt er ook wat bewolking voor. Het blijft droog. Het wordt een warme dag met temperaturen die oplopen naar 27°C in het noorden en 31°C in het zuiden. In het Waddengebied wordt het ongeveer 22°C. De oostelijke wind is matig. Aan de kust draait de wind naar noord tot noordoost en in het noord(west)elijk kustgebied neemt de wind toe naar vrij krachtig.

Vanavond is er weinig bewolking en blijft het droog. De temperatuur daalt langzaam en ligt aan het einde van de avond rond 21°C. De wind is oostelijk en matig.

Komende nacht is het droog. Het koelt af naar 15°C in het noordoosten en 19°C in het zuidwesten. De wind komt uit het oosten en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het droog en schijnt de zon volop. De wind komt uit het oosten en neemt overal toe naar matig. Morgenmiddag is het droog en zonnig. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot 29°C in het zuiden. De wind komt uit het oosten en is matig, in het noordelijk kustgebied komt de wind uit het noordoosten en is vrij krachtig.

Morgenavond blijft het droog en schijnt de zon volop. De wind komt uit het noordoosten en is matig, aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)