Weerbericht Medemblik: Mix van zon en wolken

MEDEMBLIK – Vandaag schijnt de zon flink, maar zo nu en dan is bewolking zichtbaar. Het blijft droog en het wordt 18 tot 23 graden. Morgen zijn er aanvankelijk lagere temperaturen door een meer noordwestenwind. Het wordt 16 tot 21 graden, vanaf dinsdag warmt het geleidelijk weer op en later in de week is het op uitgebreide schaal zomers warm met temperaturen boven 25 graden.

Vanochtend trekken velden met hoge wolken over het land. De zon heeft er nauwelijks last van en schijnt dan ook flink. Het blijft droog en er waait een matige westenwind.

Vanmiddag zijn er flinke perioden met zon. Zo nu en dan gaat de zon even schuil achter wat wolken en het blijft droog. Er waait een matige westenwind en het wordt 18 tot 20 graden in het westen en 20 tot 22 graden in de rest van het land. In het zuidoosten wordt het maximaal 23 graden.

Vanavond en vannacht is er een mix van wolken en opklaringen. Met name in de noordelijke helft is een enkele bui mogelijk, maar op veel plaatsen blijft het droog. Er waait een zwakke westenwind en het koelt af naar 9 tot 11 graden.(Bron: Weeronline)

Loading