Share

Weerbericht Medemblik: buien maar ook zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het wisselend bewolkt en komen er buien voor, vooral in het noorden en oosten mogelijk met onweer. De wind is west tot noordwest en is matig tot vrij krachtig, langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. In het Waddengebied zijn bij buien zware windstoten van 75-80 km/uur mogelijk.

Vanmiddag schijnt af en toe de zon en trekken er buien over het land. Hierbij is er vooral in het oosten kans op onweer. De wind is noordwest en is landinwaarts matig en langs de kust krachtig tot hard, windkracht 6 tot 7. Het wordt buiten de buien om maximaal 16°C.

Vanavond is er vrij veel bewolking en vallen er enkele buien. De noordwestenwind neemt langs de kust iets af naar krachtig, kracht 6. Landinwaarts is de wind matig.

Komende nacht trekken er buien over het land. De minimumtemperatuur ligt rond de 12°C. De wind komt uit het westen en is matig. In de kustgebieden en op het IJsselmeer is de wind noordwest en vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en trekken er buien over. De wind komt uit het noordwesten en is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6 in het Waddengebied mogelijk hard, windkracht 7. Bij buien komen daar zware windstoten voor van rond 75 km/uur.

Morgenmiddag is er vrij veel bewolking en trekken er talrijke buien over. De middagtemperatuur ligt rond 16°C. De wind uit het noordwesten is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenavond wordt het op veel plaatsen droog. In het noordelijk kustgebied blijven buien van zee binnendrijven. De wind is matig, aan zee en boven het IJsselmeer vrij krachtig tot kracht, windkracht 5 tot 6. (Bron: KNMI)

Totaal aantal keren gelezen: 46 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen