Weerbericht Medemblik: bewolkt met zonnige perioden

MEDEMBLIK – Vanochtend is het half tot zwaar bewolkt en op de meeste plaatsen droog. Er staat weinig wind, aan de kust is de wind matig uit het zuidwesten. Vanmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft meest droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 22°C langs de kust tot 26°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit het westen. Vanavond klaart het breed op en blijft het droog. Aan de kust staat een matige wind uit het westen. Landinwaarts is er weinig wind.

Komende nacht blijft het op veel plaatsen droog. Alleen in het noordwesten valt mogelijk een bui. De minimumtemperatuur varieert van 12°C plaatselijk in het zuidoosten tot 18°C op de Wadden. Boven land staat weinig wind, langs de kust waait de wind uit het zuidwesten en is matig tot vrij krachtig.

Morgenochtend is het in het noorden en westen overwegend bewolkt met plaatselijk een bui. Elders schijnt vaak de zon en is het droog. De wind komt uit het zuidwesten en is zwak tot matig. Morgenmiddag zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 21°C aan zee tot 25°C plaatselijk in Limburg. De wind komt uit een westelijke richting en is zwak tot matig. Morgenavond zijn er opklaringen. Het blijft droog. De wind wordt veranderlijk en neemt af naar zwak. (Bron: KNMI)

Loading