Wat groeit er in het voedselbos? Kom zondag 31 juli kijken

BOVENKARSPEL – Verhoging van de biodiversiteit te midden van allerlei eten. In de afgelopen jaren werd er een heus voedselbos aangelegd in het Streekbos: voedselbos De Haling. Ondertussen groeit en bloeit er al van alles, van fruitbomen en groenten tot kruiden. Het hele bos is in een paar maanden vanuit het niets helemaal tot leven gekomen door een enthousiast team van vrijwilligers. Het bos is vanaf 2020 gedeeltelijk beplant.

Wil je zelf eens zien hoe het ervoor staat? Welk ander leven het voedselbos aantrekt? Of zou je meer willen weten over de bijzondere totstandkoming van dit voedselbos via o.a. crowdfunding? Ga dan mee met een van de excursies georganiseerd door het IVN door het voedselbos.

Wanneer: zondag 31 juli in het streekbos. Tijdstip: 14:00 uur. Aanmelden: bij Anna De Waal (annadewaal7@gmail.com) vóór 30 juli 17.00 uur. Locatie: verzamelen bij het toegangshekop de hoek van de Haling en de Veilingweg, Bovenkarspel. Kosten: Leden IVN & KNNV r € 2,–. Niet leden v.a 12 jr € 4,– Kinderen t.m 12 jaar gratis a.g.v. sponsor bijdrage ABZ Seeds Andijk.