Share

VVD gaat netwerken met ondernemende vrouwen in café Sels Andijk

WEST-FRIESLAND – De regio zit vol met ondernemende vrouwen! Dt inspireerde VVD-lijstrekker Andrea van Langen en -kandidaat Kim Nieuwboer tot het organiseren van een netwerkborrel. Het is fijn dat we elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen inspireren! Op vrijdag 11 maart van 16.00-19.00, in de week van Vrouwendag, verwelkomt de VVD actieve dames graag in café Sels in Andijk.

Bij de borrel hopen we vrouwen uit zowel het bedrijfsleven als de politiek, maar ook andere geïnteresseerden te ontmoeten. Speciale gasten zijn Mariëlle Paul (VVD-Tweede Kamerlid en onderwijswoordvoerder) , gedeputeerde Esther Rommel en Monique Ravenstijn, eigenaresse van meerdere Jumbo-supermarkten in de regio.

Sels is een gezellig café aan de Dijkweg 338 in Andijk. Een café voor en door lokale ondernemers, waarvan Kim (24) bedrijfsleider is. De borrel is bedoeld om als bezoekers onder het genot van een drankje gezellig met elkaar kennis te maken en ervaringen uit te wisselen. Let op: u hoeft geen lid van de VVD te zijn. Iedereen is welkom!

Om zicht te houden op het aantal bezoekers vinden wij het fijn als u zich aanmeldt via andreavanlangen@outlook.com. Graag tot vrijdag 11 maart!

 

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen Heb jij een tip voor de redactie? Mail ons op redactie@medemblikpraat.nl