Vrijwilligersmarkt in Valburg Medemblik

vrijwilligersmarkt

MEDEMBLIK – Vrijwilligerspunt Westfriesland houdt zaterdag 7 oktober de Vrijwilligersmarkt in Valbrug, aan de Ridderstraat in Medemblik. Elke organisatie kan daar actief aan deelnemen met een eigen markttafel. Gekozen is voor deze locatie, omdat op deze dag het Kom erbij Festival plaatsvindt. De Vrijwilligersmarkt is een geweldige aanvulling op dit festival dat in het teken staat van de week tegen de eenzaamheid. Met vrijwilligerswerk wordt eenzaamheid tegengegaan.

Op de Vrijwilligersmarkt is plek voor dertig organisaties uit de gemeente Medemblik e.o. Op dit platform kan je jouw organisatie presenteren, vrijwilligers werven én netwerken met andere organisaties uit de regio. Meedoen? Stuur een mail naar info@vrijwilligerspunt.com. De Vrijwilligersmarkt vindt plaats van 13.00 tot 17.00 uur en deelname is gratis.

Ontdekken en netwerken

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk wordt aangeboden in en om de gemeente Medemblik. Waarom meedoen aan de Vrijwilligersmarkt? Allereerst omdat je zo je organisatie in de schijnwerpers kunt zetten. Daarnaast is inmiddels na vijf edities wel bewezen dat door deelname de kans heel groot dat je naar huis gaat met een of zelfs meerdere vrijwilligers! Daarnaast is de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid om andere organisaties te ontmoeten en tot mooie samenwerkingen te komen. Alle redenen dus om mee te doen!

Loading