Unciaal zingt over de Liefde tijdens het Valentijnsconcert in de St. Pieter

MEDEMBLIK – ‘Liefde voor muziek’, werd door Raymond van het Groenewoud ooit vol passie gezongen. Liefde voor je partner … Herman van Veen bezingt dit in ‘Liefde van later’. Hartverwarmend mooi! 

Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop in de derde eeuw twee heiligen met dezelfde naam Valentinus om hun geloof werden gedood en daarom op deze dag worden vereerd. Zondag 11 februari geeft Unciaal een speciaal Valentijnsconcert in ver. gebouw Sint Pieter in Medemblik. “Liefde voor muziek”, door Raymond van het Groenewoud ooit vol passie gezongen. Liefde voor je partner … Herman van Veen bezingt dit in “Liefde van later”. hartverwarmend mooi! Liefde voor je kinderen, kleinkinderen, medemens, huisdier of wellicht voor een geur, lied, land of boek.

Het is óók niet verplicht om op zondag 11 februari om 14.00 uur naar het concert van Unciaal te komen in St Pieter. Maar een liefdevolle aanrader is het zeker wel! Samen genieten van muziek, de melodieën plus prachtige teksten die ooit geschreven zijn over liefde en vriendschap, wellicht zelfs meezingen hier en daar, wat houdt u tegen? Zien (en horen) we u op zondag 11 februari in St. Pieter.

Aanvang 14 uur.
Kaarten verkrijgbaar aan de deur voor €12.50 en in de voorverkoop bij Bakkerij Raat en St. Pieter te Medemblik.