Supersnel en betaalbaar glasvezel voor de bedrijventerreinen in West-Friesland binnen handbereik

WEST-FRIESLAND – Na het succes van de campagne voor diverse inwoners in de regio Medemblik en Drechterland zijn nu ook de bedrijventerreinen aan de beurt. Ondernemers en bewoners op een aantal geselecteerde bedrijventerreinen in West-Friesland kunnen zich vanaf nu aanmelden voor betaalbaar glasvezelinternet. Als er voor 2 april 2022 voldoende abonnementen zijn afgesloten wordt er glasvezel aangelegd op de geselecteerde bedrijventerreinen.
Voor iedereen bereikbaar
“Wij vinden het belangrijk dat supersnel en stabiel internet voor iedereen bereikbaar wordt, dus hebben we voor iedere ondernemer van klein tot groot een passend aanbod. Lage snelheden met hoge kosten vinden wij niet meer van deze tijd. In samenwerking met lokale partijen zorgen we ervoor dat de terreinen worden uitgerold met de allernieuwste technologie op het gebied van glasvezelinternet, met een standaard snelheid van 1Gbps. Ook de woningen nemen we mee, inclusief een aanbod voor telefonie en televisie” aldus Sietse van Dijk, Projectleider DELTA Fiber Netwerk.
Samenwerking
Lokale zichtbaarheid is erg belangrijk voor DELTA Fiber Netwerk. Zij werkt samen met diverse telecomaanbieders uit de regio. Samen zorgen zij ervoor dat de bewoners en ondernemers van geselecteerde bedrijventerreinen in Andijk, Medemblik, Nibbixwoud, Wervershoof, Wognum, Zwaagdijk-Oost, Blokker, Grootebroek, Hoogwoud, Hoorn, Opmeer en Zwaag binnenkort beschikken over supersnel betaalbaar internet via glasvezel.
Wilt u weten of u in aanmerking komt voor glasvezelinternet via DELTA Fiber Netwerk? Doe dan de postcodecheck op gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Hier vindt u ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in de regio.