Strandvogels pakt winst tegen onbekende tegenstander.

ONDERDIJK – Rood Wit Zaanstad was voor Strandvogels dus een compleet onbekende tegenstander. Het was daarom niet vreemd dat er in de beginfase vooral afgetast werd. Het eerste kwartier was daarom voorbij zonder dat er echt iets spannends gebeurd was. In dat kwartier hadden de bezoekers, voor deze gelegenheid niet in het rood/wit spelend maar volledig in het zwart, een licht overwicht.

Na het eerste kwartier vond Strandvogels de weg naar voren wat makkelijker, onder andere door “kapstok” Michael Sleurink. Die toonde zich ook vandaag weer als een goed aanspeelpunt. En niet alleen een goed aanspeelpunt, ook een scorende speler. Zo’n beetje halverwege de eerste helft werd hij goed aangespeeld, draaide knap weg van zijn tegenstander en schoot de bal daarna via de handen van de keeper in de kruising.

Daarmee is hij aan het bouwen aan een Pavlidis-achtige reeks, want dit was al de vierde opeenvolgende wedstrijd waarin hij tot scoren kwam.

Lees het hele verslag hier.

Foto: De spelers van Strandvogels lopen terug naar eigen helft nadat Michael Sleurink de score heeft geopend. (Foto: Strandvogels)