Strandvogels haalt uit tegen Hauwert, drie doelpunten door Tim Broersen

ONDERDIJK – Vorige week tegen St. George had Strandvogels volgens mij nog uren kunnen voetballen zonder dat het tot scoren zou komen. Tegen Hauwert ’65 kon het scorebord al na twee minuten in werking worden gezet. Natuurlijk was de tegenstander vorige week een stuk beter, feit was dat Strandvogels nu wel vanaf het begin de juiste energie in de wedstrijd stopte.

Het hoogtepunt van deze middag, in de ogen van de verslaggever, was het zesde doelpunt van Strandvogels. Tim Broersen werd in het strafschopgebied aangespeeld door Bram Koomen. Met een verdediger aan z’n zijde en een uitlopende keeper behield hij koel het overzicht en tikte heel subtiel en rustig de bal langs de keeper in het doel, een schoonheid van een doelpunt.

Door deze overwinning en de resultaten op de andere velden sluit Strandvogels het jaar voorlopig af op de 3e plaats. Dat staat toch net iets mooier dan 8e al blijven de verschillen op de ranglijst heel erg klein. Met volgende week nog vier wedstrijden op het programma, zullen de Vogels nog wel iets zakken op de ranglijst. Maar voor Strandvogels is het nu winterstop, de competitie wordt op 21 januari weer hervat met een thuiswedstrijd tegen Zaandijk.

Foto: v.v. Strandvogels.

Strandvogels 1 – Hauwert ’65 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 10 december 2023
Uitslag: 7-1 (4-0)
Scoreverloop: Mitch Hofland 1-0; Givano Lubbe 2-0; Tim Broersen 3-0; Tim Broersen 4-0 (penalty); Bram Koomen 5-0; Tim Broersen 6-0; 6-1; Mike Dudink 7-1

Selectie:
Edwin Hoogland; Lars Groot, Jan Ruiter, Mitch Hofland en Dawid Zerek; Bram Koomen, Merlijn Weel en Tim Broersen (Mike Dudink); Aleks Zerek (Matthijs Huisman), Sven Immen en Givano Lubbe