Spetterende Bigbandmuziek door BiG GiG tijdens Culinair aan de Kade

MEDEMBLIK – Bigband BiG GiG zorgt voor swingende muziek tijdens het Waterweek evenement Culinair aan de Kade in Medemblik op vrijdag 12 juli. De Bigband werkt momenteel aan de voorstelling BiG GiG Rocks! Hierin worden de songteksten vertolkt door ervaren vocalisten. Zanger Martin van der Meyde laat alvast van zich horen tijdens Culinair aan de Kade.

Op de foto: BiG GiG tijdens 1 van hun optredens (Foto aangeleverd)

Van der Meyde is onder meer bekend is van coverband The Barflies en Diamond Dreamer en als leadzanger van 4eigner. In 1994 was hij finalist van de Soundmix Show (pre-Idols). Hij zong in vele bands (Brooklyn & Sixx), deed mee aan grote projecten waaronder Hard Blauw en 21st Century en leende zijn stem voor verschillende reclamespots.

Wat kan je verwachten? Op een ponton in de Oosterhaven speelt de 17-koppige band een afwisselende menukaart. Zo kunnen bezoekers proeven van Rock, Pop, Soul en Jazz waaronder: Car Wash, Sir Duke, Nights in White Satin, Mamma Mia, Back in de USSR, Whipe Out. Een heerlijke mix van swingende muziek aan de Oosterhaven door BiG GiG onder leiding van Sebastian Ohm met vocale bijdragen van Martin van der Meyde.

Wanneer: Vrijdag 12 juli 2024
Aanvang: 17:00 – Einde: 21:00 uur
Locatie: Culinair aan de Kade, Oosterhaven Medembli