Foto: Inter Visual Studio / Danielle Rood
Share

Slachtoffer woningoverval Midwoud is 84-jarige vrouw

MIDWOUD – ‘De schrik zit er goed in,’ vertelt de politiewoordvoerder. De vrouw werd woensdagmiddag tussen 13:00 en 13:30 uur het slachtoffer van een hondsbrutale woningoverval. De mogelijke dader kon vrij snel worden aangehouden, deze was nog maar een paar honderd meter van het huis verwijderd en in het bezit van een rollator en koffer, beiden mogelijk van de bejaarde vrouw.

Het is voor niemand een pretje als je thuis, je veilige haven, wordt overvallen, maar voor bejaarde mensen en zeker voor oudere vrouwen komt dit als een mokerslag aan.

De vrouw is gelukkig niet gewond geraakt maar is hevig geschrokken.. De mogelijke dader, een 35-jarige man uit Rotterdam is aangehouden, meegenomen naar met politiebureau en ingesloten voor verhoor. De rechter-commissaris zal vandaag of morgen besluiten of hij langer in voorarrest blijft zitten.

Totaal aantal keren gelezen: 650 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen

1 reactie

  1. tln2d schreef:

    Zo gast zal vandaag wel weer vrij worden gelaten met een bestraffend vingertje van ‘nooit meer doen hé’