Schaak-off schaaktoernooi op 26 september in De Schalm Westwoud

WESTWOUD – De Schaak-Off is een landelijk schaaktoernooi voor alle schaakliefhebbers bestaande uit lokale voorrondes bij deelnemende schaakclubs in jouw omgeving. Er wordt gespeeld in poultjes van vier. Dat betekent dat je drie partijen speelt met 25 minuten per persoon per partij.Winnaars van deze voorrondes kwalificeren zich voor de regionale wedstrijden waarbij tegen andere schakers uit de provincie gestreden wordt om een ticket in de landelijke eindfinale!

Voor wie is de Schaak-Off?

Voor jou natuurlijk! Of je nu een doorgewinterde schaker bent of nog nooit een zet hebt gedaan, de Schaak-Off is er voor iedereen! Het maakt niet uit of je lid bent van een schaakclub of niet, of je jong of oud bent. Iedereen is welkom om deel te nemen aan dit geweldige evenement.

Lees ook: Jeugdschaak in De Schalm

Tekst loopt door onder de foto

Wanneer is de Schaak-Off 2023?

Bij Schaakvereniging Degoschalm uit Westwoud spelen wij op dinsdag 26 september om 20:00 uur de voorronde van de Schaak-Off. Die vindt plaats in Dorpshuis De Schalm, Dr. Nuijensstraat 14 B in Westwoud. De regiofinales worden gehouden tussen 4 en 24 november en de grote landelijke finale staat gepland op 2 december in De Bilt.

Waarom mee doen met de Schaak-Off 2023?:

  • Je speelt op je eigen niveau.
  • Het is een laagdrempelige manier om op een club te schaken zonder dat je ergens aan vast zit.
  • Fysiek schaken op de club en het ontmoeten van schaakvrienden(innen) blijft natuurlijk het allerleukst.
  • Bij aanmelding voor de Schaak-Off ontvang je een maandlicentie Chessable Pro (waarde 10 euro). Verbeter je schaakspel met geavanceerde analyses en uitgebreide trainingsmogelijkheden.
  • Als extra is er een speciale winactie voor alle deelnemers. Meld jij je aan voor de Schaak-Off, dan maak je kans op 1 van de 5 vouchers t.w.v. €100 euro zelf te besteden op Chessable.
  • Jij maakt iedere ronde kans op heel veel leuke prijzen zoals een DGT klok t.w.v. €79,- euro.
  • Jij maakt kans om dé landelijke winnaar te worden van de Schaak-off en eigenaar te worden van een DGT Pegasus e-schaakbord t.w.v. €290,- euro.

Aanmelden?

Dat kan heel gemakkelijk op https://startmet.schaken.nl/. Via de button Schaak-Off 2023 en het volgende scherm: Meld je aan en doe mee vind je de club met de zoekterm Degoschalm en kun je je aanmelden. De inschrijving sluit op 18 september. Voor vragen en/of opmerkingen mail naar secretaris Nico Reus secretaris@degoschalm.nl.