Politie zoekt getuigen van schietpartij Hauwert

HAUWERT – Vrijdag 5 juli 2024 rond 12.50 uur vond een bedreiging plaats aan de Hauwert in Hauwert. Hierbij is een woning door een nog onbekend persoon beschoten. De politie doet onderzoek en zoekt getuigen en camerabeelden.

De bewoner werd vrijdag in de vroege middag opgeschrikt door een harde knal. Al gauw werd een kogelgat in het raam waargenomen en een kogelhuls op de grond aangetroffen. De bewoner heeft vervolgens direct de politie ingeschakeld.

Getuigenoproep

De politie verricht onderzoek naar de toedracht van de bedreiging maar heeft tot op heden niemand aangehouden. Daarom roept de politie nu hulp in van het publiek.

De politie zoekt getuigen die het onderzoek kunnen helpen. Heeft u de politie nog niet gesproken en iets gezien van de bedreiging tussen 12.45 uur en 13.15 uur of heeft u iets verdachts gezien vóór of na het incident aan de Hauwert? Heeft u camerabeelden? Laat het de politie direct weten via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan via telefoonnummer 0800-7000 of via het tipformulier. Graag onder vermelding van zaaknummer 2024145754.