Ouderwetse gezelligheid tijdens de spelletjesdagen bij Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Hou jij van spelletjes? Kom dan deze zomer naar een van de spelletjesdagen bij Kasteel Radboud! Wat voor spelletjes het ook zijn, Oud-Hollands of met water, het wordt hoe dan ook ouderwets gezellig. Alle spelletjesdagen zijn op het Kasteelplein en voor iedereen vrij toegankelijk.

Waterspelletjesdagen

Wat is er lekkerder op een warme zomerdag dan spelen met water? Niets toch zeker? Daarom introduceert Kasteel Radboud de Waterspelletjesdagen! De eerste is tijdens de Medemblikse West-Friese Waterweek op zondag 16 juli. Verder kun je ook op zaterdag 5 en zaterdag 26 augustus terecht.

Oud-Hollandse Spelletjesdagen

Tijdens de Oud-Hollandse Spelletjesdagen vind je op het Kasteelplein verschillende spelletjes om alleen of samen te spelen. Leer hoepelen of steltlopen, oefen je ridderkunsten of speel als een echte royal het Koningsspel.Strategische denkers kunnen zich uitleven met het buitenschaakspel. Er is voor iedereen wat leuks te doen! De Oud-Hollandse spelletjesdagen zijn op dinsdag 25 juli, dinsdag 1 en dinsdag 8 augustus.

Prijzen en reserveren museum

Wil je ook naar het museum dan raden we je aan je tickets van tevoren te bestellen. Toegangsprijzen: Vanaf 13 jaar € 9,- per persoon, kinderen van 5 t/m 12 jaar € 6,- per kind, kinderen 0 t/m 4 jaar gratis. Heb je een Museumkaart of een Vriendenloterij VIP kaart? Ook dan is de toegang gratis.

Kijk voor meer informatie en tickets op kasteelradboud.nl/activiteiten