Ondernemers Federatie Medemblik verliest respect raadsleden

MEDEMBLIK – Als politicus doe je het nooit goed, ben je het pispaaltje van de zijlijnschreeuwers en krijg je een veel te hoog salaris, iets dat trouwens ook voor (gemeente)ambtenaren geldt. Het huishoudboekje moet gewoon kloppen en anders moet er bezuinigd worden, zo simpel liggen de feiten.. Een bedrijf of gezin gaat failliet bij slecht boekhouden, een gemeente komt onder curatele van de hogere overheid te staan en dan zijn de bezuinigingen die dan worden doorgevoerd nog veel groter..

Martin Menger, journalist bij het NHD weet het prima te verwoorden in zijn ‘commentaar‘ in het NHD waar hij ingaat op de ronduit onbeschofte manier van inspreken door een lid van de Ondernemers Federatie Medemblik. Martin Mengers schrijft over een wethouder die bij een exportfirma naar binnenstuift en direct begint te praten dat het bedrijf een bedrijfsvoering van niks heeft en dat het een complete aanfluiting voor de gemeente is. De wethouder vind het investeren in een nieuw distributiecentrum onzin en zegt dat de afdeling sales moet worden ontslagen..

Martin Menger: “Natuurlijk is dit allemaal verzonnen, zo gaan wij niet met elkaar om.’  Maar de realiteit is volgens Menger anders, dat bleek afgelopen maandagavond tijdens de commissievergadering waar de Ondernemers Federatie Medemblik op een toon als hierboven omschreven het gemeentebestuur op haar plaats zettend.

Menger laat er ook geen gras over groeien om OFM flink de wind van voren te geven over hoe zij omgaan met volwassen mensen die in het gemeentebestuur zitten en dat het duidelijk is dat in tijden van crisis omgangsvormen als eerste sneuvelen.  Door het optreden van OFM is het respect bij de meeste raadsleden wel verdwenen voor OFM volgens Martin Menger.

Het hele ‘commentaar‘ kunt u lezen in het NHD .