Nieuweboer weet niet te winnen

WERVERSHOOF – De eerste 15 minuten domineerde Nieuweboer in de thuiswedstrijd tegen Zeemacht zonder tot scoren te komen. In de 20e minuut een snelle aanval van Nieuweboer welke Joost Kolenberg via een hakbal verlengde tot de inlopende Thomas Smit die de score opende.

Een misverstand in de laatste seconde van de 1e helft leidde tot de gelijkmaker van Zeemacht. Na de wissel een gelijk opgaande strijd waarin Rob Neuvel, op aangeven van de doorlopende Raymon Koning, een van de vele kansen benutte.

Ook nu ging het in de laatste minuut fout met de gelijkmaker van Zeemacht. Duur puntverlies.

Eerder op de avond verloor Nieuweboer JO19-1 de kampioenswedstrijd tegen Zwaag JO19-1. Hierdoor waren de punten en bloemen voor Zwaag.