Meld jouw organisatie aan voor de Vrijwilligersmarkt Medemblik 

MEDEMBLIK – Komt jouw maatschappelijke organisatie uit de gemeente Medemblik of is daar actief? Doe dan mee met de Vrijwilligersmarkt Medemblik. Op zaterdag 7 oktober van 13.00 – 17.00 uur organiseert Vrijwilligerspunt Westfriesland in opdracht van de gemeente Medemblik een vrijwilligersmarkt in Omring Valbrug in Medemblik. De vrijwilligersmarkt is onderdeel van het ‘Kom erbij Festival’ dat de gemeente organiseert in en om de Ridderstraat. De vrijwilligersmarkt is een geweldig platform om jouw organisatie te presenteren, vrijwilligers te werven én te netwerken met andere organisaties uit de regio. En, deelname is gratis!   

Ontdekken en netwerken 

De markt is voor potentiële vrijwilligers dé uitgelezen plek om op een laagdrempelige manier te ontdekken wat er voor diversiteit aan vrijwilligerswerk in de gemeente Medemblik en omgeving wordt aangeboden. Waarom meedoen met de Vrijwilligersmarkt? Allereerst omdat je zo je organisatie in de schijnwerpers kunt zetten. Daarnaast is de kans heel groot dat je naar huis gaat met een of meerdere nieuwe vrijwilligers! Uit de voorgaande edities is bovendien gebleken dat de markt voor de deelnemende organisaties een waardevolle gelegenheid is om andere organisaties te ontmoeten en tot mooie samenwerkingen te komen. Alle redenen dus om mee te doen!  

Kom erbij Festival Medemblik 

Tijdens het Kom erbij Festival zijn er volop activiteiten, is er muziek en staan er in de straat diverse kraampjes. Een vrijwilligersmarkt is dus een geweldige aanvulling op dit festival dat in het teken staat van de Week tegen de eenzaamheid. En we weten allemaal dat je met vrijwilligerswerk eenzaamheid kunt tegengaan!  

Meedoen? 

Meld jouw organisatie dan z.s.m. aan want er is beperkte plek. Stuur een mail naar info@vrijwilligerspunt.com o.v.v. ‘Vrijwilligersmarkt Medemblik’. Voor meer informatie kijk op www.vrijwilligerspunt.com/vrijwilligersmarkt-medemblik