‘Medemblik maakt misbruik van haar machtspositie’, na 1.5 jaar nog geen antwoord

MEDEMBLIK – Een bijna ex inwoner van de gemeente Medemblik laat er geen gras over groeien en is helemaal klaar met de gemeente Medemblik. In een brief aan de gemeente Medemblik stelt de bijna oud-inwoner dat Medemblik machtsmisbruik bedrijft en zegt de briefschrijver, ‘dat vind ik schandalig’

Medemblik en een stukje grond

Alles draait om een stukje grond dat de briefschrijver graag van de gemeente Medemblik wilde kopen maar na 1.5 jaar te hebben gewacht en een laatste telefonisch contact zegt de boze inwoner van de gemeente Medemblik: “Hierin heb ik ook aangegeven dat mijn vertrouwen compleet weg is bij de gemeente Medemblik na 1.5 jaar van het kastje naar de muur gestuurd te worden. De ambtenaar gaf aan zijn best nogmaals te willen doen om mij het stukje grond te willen verkopen. Echter heb ik hiervan af gezien aangezien onze plannen zijn gewijzigd en opzoek zullen gaan naar een nieuwe woning in een andere gemeente.

Ik vind het nogmaals schandalig dat een gemeente, misbruik kan maken van hun machtspositie,” besluit de boze briefschrijver.

Zoals zoveel gemeenten en bedrijven in Nederland kampt ook de gemeente Medemblik met enorme personeelstekort waardoor op diverse afdelingen soms lange wachtlijsten ontstonden. Met de laatste campagne om personeel te winnen heeft de gemeente Medemblik wel een flinke inhaalslag gemaakt en is het personeelsbestand bijna op een niveau waar een gemeente met 48.000 inwoners mee hoort te werken.

Lees ook: Kom werken bij de gemeente Medemblik

Loading

1 reactie

  1. J. De Vries schreef:

    Van machtspositie en misbruik daarvan lijkt me geen sprake, eerder van onmacht. Medemblik had veel te weinig personeel, dat is nu ingehaald wat nog door het vorige college is ingezet en door de nieuwe secretaris prima uitgevoerd. Is nu aardig op peil, maar juist bij grondzaken was er achterstand, weet ik. Daar zat jaren maar 1 ambtenaar oo, Dan is het logisch dat dingen zjch opstapelen. Dat men nu weer aanbiedt om het alsnog te doen is goed, verzoeker verandert nu zelf van plannen en zegt het hoeft niet meer. Dat kan. Maar dat is geen machtsmisbruik door de gemeente.