Leerlingen van De Speelwagen in Wognum halen 1000 euro op voor Leergeld West-Friesland

sponsorloop wognum

WOGNUM – De leerlingen van De Speelwagen in Wognum mochten zelf een goed doel aanwijzen waar de opbrengst van de sponsorloop dit jaar naar toe zou gaan, lang hoefden ze niet na te denken, het moest Stichting Leergeld West-Friesland worden. Leergeld West-Friesland zorgt ervoor dat alle kinderen in West-Friesland mee kunnen doen en niet aan de zijlijn moeten toekijken. De leerlingen vonden dit erg belangrijk.

Tijdens de sponsorloop viel het niet mee om hard te lopen, de temperatuur steeg naar 30 graden en veel deelnemers deden dan ook aflopend rennen en dan weer even wandelen om af te koelen, en natuurlijk veel drinken. Maar de inspanningen van de leerlingen leverde wel het prachtige bedrag van 1000 euro op. Iets waar directrice Eva Damen trots maakte op ‘haar’ leerlingen.

Namens Stichting Leergeld West-Friesland nam Fred Beemsterboer het geld in ontvangst en vertelde erbij dat naast het geld ook de bekendheid van Stichting Leergeld West-Friesland bij alle gezinnen die het financieel moeilijk hebben belangrijk is. ‘Gelukkig zijn er acties als deze, zodat wij de kinderen uit deze gezinnen kunnen ondersteunen,’ aldus Fred Beemsterboer

Loading