Laatste weekend zomertentoonstelling Aartswoud

AARTSWOUD – Het is alweer het laatste weekend van ‘Terug naar toen’ in de kerk van Aartswoud. En ook het laatste weekend dat de eeuwenoude toren kan worden beklommen. Pak deze laatste kans om van het prachtige uitzicht over West-Friesland en de Wieringermeer te genieten. Wat zijn er al veel bezoekers in de voorgaande 6 weekenden geweest! ‘Pure nostalgie’ en ‘een feest der herkenning’, zijn veel gehoorde reacties. Vanwege de grote belangstelling is de kerk op zondag 27 augustus om 12.00 uur al geopend.

Het boerenleven, de dorpsventers, de ambachtsmannen en de telefoniste, zijn een greep uit wat er allemaal te zien is. Door middel van oude foto´s, gereedschappen en gebruiksvoorwerpen laat de Culturele Werkgroep Aartswoud een beeld zien van de oude ambachten en verdwenen beroepen.  En zondag 27  augustus komt de stoelenmatter weer zijn ambacht tonen.

De openingstijden zijn zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur, en zondagmiddag dus van 12.00 tot 17.00 uur. De entree is  2,50 euro pp, kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar binnen. Schoolstraat 45 Aartswoud. Meer info: www.zomertentoonstellingaartswoud.nl

Foto aangeleverd