Share

Kom Lucky Luuk en Boer Otto de derde helpen in de Maisdoolhof Onderdijk

ONDERDIJK – Een dag vol plezier! Genieten van het buitenleven, heerlijk wandelend door het maïs, waarbij je zigzaggend verschillende vragen tegen komt en op zoek gaat naar…

Maak de dag compleet met een rondje langs de dieren, een bezoek aan de streekwinkel en strijk neer op de picknicktafels voor een boerenijsje, sap of koffie/thee met uitzicht op de landerijen.

Dit jaar staat in het teken van Lucky Luuk & Boer Otto Rinus de 3e die op zoek zijn naar de schat en daar hebben ze JOU hulp bij nodig!

 • Openingstijden (vanaf 23 juli t/m medio september. Exacte data is afhankelijk van de groei van de mais):
  Maandag van 13.00u tot 15.30u
  Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.30u tot 15.30u
  Woensdag en zondag gesloten
 • Aanmelden en start bij Smit Streekwinkel. Dit is via het erf, links, in de schuur. Volg bord Smit Streekwinkel.
 • Prijzen: €4,50 voor kinderen en volwassenen. Dit is incl. 1 presentje. Onder de 2 jaar is gratis. Het is mogelijk om te pinnen.
 • Er zijn twee routes te volgen:
  De Bingokaart route: voor kinderen van 2 t/m 6 jaar
  De Schatkaart route: voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder
 • Voor een aantrekkelijk schoolreis arrangement of uitje met BSO, kunt u contact opnemen.
 • Het is mogelijk om uw bezoek aan het maïsdoolhof te combineren met een bezoek aan de dierenweide en de winkel voor lokale streekproducten. Bij de dierenweide gelieve de regels te volgen voor het welzijn van u en de dieren. Zin in een versnapering? Er is op alle dagen sap, limonade, koffie, thee, boeren ijs verkrijgbaar en op de zaterdag ook Beemster kaas tosti’s.
 • Een deel van de tuin is alleen toegankelijk voor de cliënten en begeleiding van de zorgboerderij. Wilt u/je de rust van de cliënten respecteren? Dank alvast.

Totaal aantal keren gelezen: 58 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen