Share

Kom in winterse sferen tijdens Betoverend Enkhuizen

ENKHUIZEN – In de laatste twee maanden van dit jaar is er van alles te beleven in Enkhuizen. Ontdek Betoverend Enkhuizen en kom in winterse sferen tijdens het Zuiderzeelicht, Enkhuizen bij Kaarslicht, in Sprookjeswinterland of een van de vele andere events. Ook heten de winkeliers en horeca je van harte welkom in het gezellige en zeer sfeervolle winkelgebied.

Er is veel te beleven

November start met een gezellige herfstmarkt en op 11 november vindt de Sint Maarten optocht plaats. Ook wordt traditiegetrouw Sinterklaas verwelkomt, opent het Pietendorp haar deuren in het Zuiderzeemuseum en kan er mee gewandeld worden met de Sint Nicolaas wandeltocht. Hou je van lekker meezingen? Kom dan vooral naar het Foute Carnavalsuur, The CineMusic Experience en Enkhuizen zingt Hazes!

In december is er weer een heuse pieteninvasie in de binnenstad. Dit is het uitstekende moment om de laatste Sint aankopen te doen. Zodra de Sint het land verlaten heeft, tovert Enkhuizen zichzelf in kerststemming. Geniet van Enkhuizen bij Kaarslicht, Sprookjeswinterland en het Zuiderzeelicht. Doe mee aan de Ugly Xmas Sweather Run en koop de mooiste kerstcadeaus natuurlijk lokaal.

Krachten bundelen

Ook dit jaar is Enkhuizen de stad waar je moet zijn rondom de feestdagen. Om het voor de bezoeker overzichtelijk te maken zijn alle evenementen gebundeld onder de naam Betoverend Enkhuizen. Zo zie je in een oogopslag wat er wanneer te doen is! Winkeliers, horeca en Stichting Marketing Enkhuizen werken samen en versterken elkaar om de bezoeker twee maanden lang een mooie beleving te geven.

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Kijk op visitenkhuizen.nl/uitagenda.

Totaal aantal keren gelezen: 72 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 2 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen