Kom genieten van Westfriese Tafel Culinair tijdens de Landfair in Medemblik 

MEDEMBLIK – Kom genieten van Westfriese Tafel Culinair tijdens de Landfair in Medemblik op zaterdag 27 mei 2023! Ervaar de heerlijke smaken en de rijke culinaire tradities van deze prachtige streek in Noord-Holland.

Peter Commandeur over de Westfriese Tafel: “Ons menu is zorgvuldig samengesteld door lokale chef-koks en bestaat uit seizoensgebonden gerechten, bereid met verse en duurzame ingrediënten van lokale boeren en producenten. Laat je verrassen door de smaakvolle combinaties en de verfijnde presentatie van de gerechten.

Tijdens Westfriese Tafel Culinair geniet je niet alleen van het eten, maar ook van de geweldige verhalen over het verleden, heden en toekomst van ons voedsel. Of je nu alleen komt of met vrienden of familie, wij heten je van harte welkom aan onze tafel.

Mis deze unieke kans niet om de Westfriese keuken te ontdekken en te proeven tijdens de Landfair in Medemblik. Reserveer nu je plek aan onze tafel en maak je klaar voor een culinaire belevenis die je nog lang zal bijblijven!,” besluit Peter Commandeur

Met jouw deelname steun je de Stichting Westfriese Tafel. Bedankt!