In memoriam Olaf Meijer, coach zaalvoetballers Nieuweboer

WERVERSHOOF – Afgelopen zaterdag kwam het verschrikkelijke nieuws naar buiten dat Olaf Meijer, coach van ZVV Nieuweboer Architecten, onverwachts is overleden. In een persbericht staat het bestuur van de zaalvoetbalvereniging stil bij het overlijden van Olaf Meijer.

Olaf is lang betrokken geweest bij onze vereniging. In zijn jonge jaren als speler zelf en later als coach van verschillende jeugdteams. Zonen Stijn, Gijs, en Chiel hebben onder de bezielende begeleiding van Olaf hun minuten gemaakt in de jeugd. Later pakte Olaf het leiding geven aan ZVV Nieuweboer Architecten H1 op. De afgelopen jaren is er veel verloop geweest in het spelersbestand van Nieuweboer H1, maar er was altijd één constante en dat was Olaf. Olaf was op zijn manier altijd aanwezig op een goede manier. Zijn bevlogenheid, inzicht, intensiteit en passie voor het zaalvoetbal heeft voor velen een aanstekelijk effect gehad en heeft jonge spelers gevormd tot wie ze nu zijn. De weg die hij heeft ingezet voor de vereniging met een duidelijke structuur en discipline zal nog voor vele jaren een rode draad vormen.

Uiteindelijk bleek Olaf niet alleen op voetbalgebied belangrijk. Een arm om de schouder, een uitnodiging voor een kop koffie of een gesprek over andere zaken dan het spelletje waren eerder regel dan uitzondering. Daarom kunnen wij als vereniging niet meer dan onze enorme dankbaarheid uitspreken voor zijn inzet en enthousiasme. Dit maakt het ook tot een verdrietig en onwerkelijk gevoel dat Olaf nooit meer betrokken zal zijn bij de zaal- of veldvoetbal.

Hij zal door iedereen nog lang gemist worden en in gedachten altijd aanwezig zijn wanneer er gevoetbald wordt. 

We wensen de familie en vrienden veel sterkte en kracht.