huttendorp andijk
Foto aangeleverd

Huttendorp Andijk 2023 – “Op de Camping”: waar avontuur en creativiteit samenkomen!

ANDIJK – De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent maar één ding: Huttendorp Andijk is terug en klaar om jonge avonturiers te verwelkomen voor een onvergetelijke editie! Van donderdag 31 augustus tot en met zaterdag 2 september transformeert het terrein tussen de Sportlaan en de Beldersweg zich weer tot een bruisende plek vol creativiteit, teamwork en plezier.

Onder het thema “Op de Camping” nodigen we jonge bouwmeesters uit om hun eigen mini-kampeerplekjes te creëren, compleet met zelfgebouwde campers en knusse schuilplaatsen,’ vertelt Frank Ridder van Stichting Huttendorp Andijk

Volgens Frank Ridder zou de Huttendorp niet hetzelfde zijn zonder de geweldige vrijwilligers, die de deelnemers begeleiden en ondersteunen bij het realiseren van hun huttenbouwmeesterwerken. “We zijn ook dankbaar voor onze sponsoren, wier steun essentieel is om Huttendorp voor iedereen toegankelijk te maken.

Wil je alvast een voorproefje van de huttenpracht? Op vrijdag 1 september nodigt Stichting Huttendorp Andijk het publiek uit om het terrein te verkennen van 19:00 tot 21:00 uur. Een kans om de opwinding te voelen en de magie van Huttendorp van dichtbij mee te maken.

Loading