Harry Hol vertellen over: ‘Emotie en beleving van technologie in onze huiskamer’

GROOTEBROEK – Op woensdag 31 januari 2024 komt stand-up comedian, journalist, schrijver en verhalenverteller Harry Hol op het Martinuscollege in Grootebroek vertellen over technologie die onze huiskamers binnenkomt. Moeten we hier bang voor zijn? Iedereen is welkom deze thema-avond kosteloos bij te wonen.

Wat maakt gamen zo leuk?

Harry Hol vindt het belangrijk dat de onderwerpen waarover hij spreekt tot leven komen. Niet de technologie maar de emotie en de beleving van die technologie spelen in die verhalen de hoofdrol. Want wat maakt gamen leuk? Waarom is virtual reality een waanzinnige ervaring? En waarom zouden we ons druk maken over al die nieuwe technologie die onze huiskamers binnenkomt? 

Locatie en tijden

Locatie: grote aula van het Martinuscollege, de Aanloop 6 in Grootebroek (te bereiken via de ingang aan de kant van de parkeerplaatsen.). Tijdstip: ontvangst met koffie en thee vanaf 19.00 uur. Het programma is van 19.30 uur tot 20.45 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje.

Aanmelden

De thema-avond wordt georganiseerd door de oudervereniging van het Martinuscollege. Alle  geïnteresseerden zijn van harte welkom de avond bij te wonen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan tot en met 28 januari 2024 via de website  van het Martinuscollege. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.