Genieten van een culinaire avond aan het water in Andijk

haven andijk

ANDIJK – Eten aan het Water wordt gehouden op vrijdag 1 september 2023 van 18.00 tot 23.00 uur in de botenloods van Jachthaven Andijk, Nieuwe Haven 1 te Andijk. De organisatie raad iedereen aan om zoveel mogelijk op de fiets (of met de boot natuurlijk!) te komen. Parkeergelegenheid is beperkt aanwezig. Een kaart kost € 55,–. Hier krijgt u 6 gerechten voor. Bij de entree van Eten aan het Water krijgt u een kaart waarmee u bij iedere horeca ondernemer een gerecht kunt halen.

Er wordt altijd rekening gehouden met dieetwensen, deze kun je doorgeven bij het kopen van een kaart. Komt u met de boot dit weekend naar de jachthaven om culinair te genieten? Dan hoeft u voor de overnachting van vrijdag op zaterdag geen passantengeld te betalen! (wel even je Eten aan het Water kaart laten zien).

Genieten van gerechten bereid door topkoks uit de gemeente Medemblik

Aan Eten aan het Water verlenen diverse koks uit de gemeente Medemblik hun medewerking, de koks van ’t Fortuin, Oxalis, Meijers, Cultura en 1619 zullen hun beste beentjes voorzetten om de gasten zes heerlijke gerechten voor te schotelen. Voor de bijpassende wijnen en bieren zorgt Slijterij Vidra en de voor de sfeer zorgt de gezellige muziek.

Kom jij ook? Dan kan jij hier je kaart kopen

Loading