Geef je op voor de Prominenten Playbackshow in Medemblik

MEDEMBLIK – Stichting Rondom roert zich weer. De kriebels beginnen al, ook al vindt het pas over maanden plaats: het Weekend der Weekends. Rondom zet voor dat evenement altijd een heel programma in elkaar, dit jaar van 13 tot en met 17 september. Zet die dagen alvast in de agenda.

Wat geweldig om mee te maken!” is de reactie van iedereen die ooit aan de Prominenten Playbackshow meedeed. Niet alleen het optreden zelf, ook de voorbereidingen zijn één groot feest. Alles wordt uit de kast gehaald om talent te laten zien: het lievelingsliedje wordt gekozen van een favoriete artiest, filmpjes worden bekeken, choreografie ingestudeerd, kleding wordt uitgezocht, make-up wordt bedacht, rekwisieten worden verzameld en er wordt op hilarisch gezellige avonden druk gerepeteerd met maar één doel: op dé vrijdagavond van het jaar een show neerzetten waar nog lang over gesproken wordt!

Opgeven

Marjan Doornbosch van de organisatie laat weten: “Voor wie nog nooit heeft meegedaan, is het zeker een aanrader. Wil je ook een keer meemaken hoe het voelt om op het beroemdste podium van Medemblik te staan met al je vrienden, buren, familieleden of als een onemanshow? Grijp nu je kans en doe mee op vrijdagavond 16 september! Geef je snel op via https://www.rondommedemblik.nl/prominenten-playbackshow/ En weet je niet wie je moet playbacken? De commissie komt je graag helpen en met adviezen bijstaan.