Foto aangeleverd
Share

Flemming en Drukwerk komen naar Snertpop

MIDWOUD – Onder meer Flemming, Drukwerk, Blackbird én The Hillbilly Moonshiners komen op zaterdag 3 juni naar Snertpop. De line-up van het festival in Midwoud is bekend gemaakt en de kaartverkoop voor de 16e editie is via Snertpop.nl gestart.

Met de komst van Flemming is Snertpop er opnieuw in geslaagd een absolute blikvanger naar Midwoud te halen. De jonge zanger scoorde het afgelopen jaar dikke hits met ‘Amsterdam, ‘Zij Wil Mij’, ‘Paracetamollen’ en ‘Automatisch’. De laatste werd onlangs nog uitgeroepen tot Grootste Hit bij de Top 40 Awards.

Een andere opvallende naam op de poster: Drukwerk. De legendarische jaren ’80 band rond zanger Harry Slinger is bezig aan een sterke revival en trekt wederom volle zalen. Tijdens de shows ontbreken de hits van weleer als ‘Je loog tegen mij’, ‘Schijn een lichtje op mij’, ‘Lijn 10’ en ‘Marianneke’ niet.

Blackbird en Queen

Wie komen er nog meer naar Midwoud? Wat te denken van de talentvolle Blackbird, Boaz en Gumbo Kings. Of de indrukwekkende Queen-tribute van Robby Valentine en Marlies Schuitemaker. Snertpop wordt geopend door Quick Response, met goede bekende Tom Zijp (speler MOC 1) op de basgitaar, en wordt afgesloten door de feestbeesten van The Hillbilly Moonshiners. Deze bluegrass band is al jaren te zien op grote festivals als Paaspop en De Zwarte Cross.

Kaarten voor Snertpop zijn te koop via de website Snertpop.nl. Vorig jaar speelden onder meer Antoon en Son Mieux in Midwoud en beleefde het evenement met zo’n 1500 bezoekers de drukste editie ooit. Toen vond Snertpop in september plaats, nu is gekozen voor een datum eerder in het seizoen.

Totaal aantal keren gelezen: 313 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen