Een aderlating voor Goede Tijden Slechte Tijden, Noa Zwan verlaat de serie

MEDEMBLIK – Wat goed is komt snel en dat geldt zeker voor Medemblikse Noa Zwan die al als klein meisje de mensen wist te beroeren met haar zangkunsten, ze kreeg toen door velen de naam ‘Nachtegaal van Medemblik’ toe gedeeld.. En groot was de verwondering dat Noa ineens in de langst lopende tv–serie van Nederland ging spelen , Goede Tijden Slechte Tijden.

Vier jaar geleden trad zij toe toch de cast van GTST in de rol van Demi. Een vrij heftige rol omdat Demi op jonge leeftijd zwanger werd. Nu vier jaar later stopt Noa Zwan.

Zelf zegt Noa hierover: “Het waren hele ‘Goede tijden’ Na 4 jaar in @gtst de rol van ‘Demi Verduyn’ te mogen spelen ga ik de serie verlaten. Wat heb ik genoten van dit fantastische avontuur. Had het voor geen goud willen missen. Ik ben zo blij met alle mensen die ik heb mogen leren kennen ; een geweldige cast en crew die mij zoveel hebben geleerd (en vooral heel veel hebben laten lachen). Ik ga het echt heel erg missen.. maar Demi is gelukkig op reis en niet dood 🙂 dus wie weet.

Wat Noa nu gaat doen is onduidelijk maar waarschijnlijk gaat ze zich vol op haar zangcarrière storten, want ook daar zet ze flinke stappen.

Foto boven: screenshot uit GTST

Eén gedachte over “Een aderlating voor Goede Tijden Slechte Tijden, Noa Zwan verlaat de serie

Reacties zijn gesloten.