doolhof bougodisch
Foto aangeleverd

Dwaal jij deze zomer ook in het maisdoolhof Bij-Boergondisch?

WERVERSHOOF – Geniet van het buitenleven, heerlijk wandelend door het maïs, waarbij bezoekers zigzaggend verschillende vragen tegenkomen en op zoek gaan naar de oplossing van het raadsel rond Super Koe.

Maak de dag compleet met een rondje langs de dieren, een bezoek aan de boerderijwinkel en strijk neer op de picknicktafels voor een boerenijsje, sap of koffie/thee met uitzicht op de landerijen. Dit jaar gaat ook ‘l Orangerie de Boerderie open. Een heerlijk plekje om ook met kouder weer, heerlijk te vertoeven en te genieten van een Beemster kaas tosti of ander lekkers.

Bezoekers hebben de keuze uit twee verschillende speurtochten: de Super Koe tocht voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en de tocht voor kinderen vanaf 7 jaar. (sommige vragen met hulp van ouder/begeleider). Aanmelden en entree voor het maisdoolhof is bij de boerderijwinkel van Bij-Boergondisch. De winkel is te vinden in de schuur aan de linkerkant van het erf. Volg de borden. Het is mogelijk om te pinnen. Het maisdoolhof zal vanaf +/- eind juli tot ongeveer half september geopend zijn en is te vinden aan de Grutteweide nr 2 in Wervershoof.

Voor de exacte openingsdata en tijden zie de website www.bij-boergondisch.nl

Loading