Dickenskerstmarkt in de Bonifaciuskerk

MEDEMBLIK – Het is weer bijna zover en dan zwaaien de deuren van de historische Bonifaciuskerk in Medemblik open en kunt u zich weer onder dompelen in de magische kerstsfeer van deze sfeervolle kerstmarkt. De kerk is door de inspanning van vele vrijwilligers omgetoverd in een sprookjesachtige omgeving met alle kerstversiering en speciale items, tezamen met de aanwezigheid van Dickens figuren maakt dat u zich waant in een kerstwonderland.

Buiten wordt de kerk aangelicht en verlicht, terwijl rondom de kerk de twinkelende kerstlichtjes u verwelkomen.

Omdat er op dit moment aan de noordmuur van de kerk gewerkt wordt en er steigers zijn geplaatst worden deze van een speciale verlichting voorzien. Met dank voor de sponsoring en medewerking van  Aannemersbedrijf Pronk, die de werkzaamheden uitvoert, is tegen de gevel een prachtige lichtjes kerst boom opgetuigd.

Dit alles bij elkaar maakt de kerk tot een Pronkjuweel.

In de kerk de markt met heel veel kramen met prachtige en bijzondere artikelen en kunst zoals beschilderde oesterschelpen, keramiek, sieraden, feestkleding, cadeau artikelen, alles over thee, chocolaterie met als hoogte punt een uitgebreid aanbod aan oude en vintage kerstballen en kerstfiguren, alsook een grote sortering kerstdecoratie.

De foyer is weer ingericht als kerstbrasserie, waar het goed toeven is met koffie en appelgebak, erwtensoep, warme broodjes, glühwein en warme chocolademelk.

Alles wordt omlijst door live muziek door muzikanten uit Medemblik en omgeving, die belangeloos optreden.

Ervaar de wonderbaarlijke magie van kerstmis en kom naar de Bonifaciuskerk Kerkplein 9  1671CR Medemblik op vrijdag 15 december van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur.

Entree € 2,00