De Kindervakantiespelen gaan weer van start

WERVERSHOOF – De kindervakantiespelen is een evenement voor kinderen voor kinderen uit Wervershoof en omstreken. Het bestaat inmiddels 53 jaar en heeft dit jaar een recordaantal kinderen. In week 1 doen er 150 kinderen mee, in week 2 doen er 100 kinderen mee. De week is voor basisscholieren en de groepen 3 t/m 8. De Kindervakantiespelen vinden plaats van 23 juli t/m 3 augustus.

Kayleigh Dudink: “We gaan met de kinderen op pad naar bijvoorbeeld de speeltuin, Egboetswater en andere sportieve spelletjes. Ook kunnen de creatievelingen hun creativiteit kwijt tijdens de knutseluurtjes. De oudste kinderen maken gedurende de week hun eigen hut en slopen die op de laatste dag weer, de jongste kinderen slapen in een grote legertent. Er is elk jaar altijd enorm veel gezelligheid, niet alleen op de groepen samen met de kinderen. Nadat de kinderen weg zijn is het ook een enorm plezier om bij de kindervakantiespelen een vrijwilliger te zijn. Als vrijwilliger bij de kindervakantiespelen zijn er meerdere voordelen zoals gratis avondeten tijdens de week, een BBQ aan het einde van de week en natuurlijk elke avond een kampvuur met boordevol gezelligheid.

Mini vakantiespelen

Ook hebben wij een MINI Kindervakantiespelen voor de kinderen die te jong zijn voor een hele week en ouder zijn dan 3 jaar,” gaat Kayleigh Dudink verder. “Met deze kinderen hebben wij een ochtendje vol met plezier. Het is altijd enorm gezellig. De kinderen worden geschminkt, krijgen een glitter tattoo en er staat altijd een heel vet springkussen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden van de kindervakantiespelen in Wervershoof. Dan kunt u de kindervakantiespelen volgen op Facebook ( de kindervakantiespelen) en op Instagram (de_kindervakantiespelen). 

Foto’s aangeleverd