De Brink zoekt vrijwilliger als medewerker Cursuscommissie

OBDAM – Door uitbreiding van de werkzaamheden, is Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam op zoek naar vrijwilliger als medewerker Cursuscommissie.

Er vinden bij De Brink in Obdam tal van cursussen plaats. Achter de schermen betekent dat vanzelfsprekend dat er heel wat georganiseerd moet worden. Aangezien de werkzaamheden toenemen, is De Brink op zoek naar versterking. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van een plezierig team van vrijwilligers en voldoe je aan het onderstaande? Sluit je dan aan bij de ruim 100 vrijwilligers die De Brink rijk is. Nu vragen ze dus mensen om te helpen het cursusprogramma vorm te geven.

Wat vragen zij?

– Organisatorische kwaliteiten

– Ervaring met werken in Microsoft Office (Word en Excel)

– Goede sociale vaardigheden.

Het nieuwe lid van de Cursuscommissie is de contactpersoon voor de cursisten en de docent en coördineert de aanmeldingen. De werkzaamheden vinden met name plaats in de maanden augustus tot en met september en december tot en met januari. Dus heb je  goede ideeën voor nieuwe cursussen of workshops in De Brink en wil je graag wat voor Obdam betekenen? Meld je dan snel aan!

Voor informatie kun je contact opnemen met Ina van der Hulst via ina.van.der.hulst@debrinkobdam.nl, Chantal Nooij via chantal.nooij@debrinkobdam.nl of met Jeroen Dekker via jeroen.dekker@debrinkobdam.nl