De Bokkentoer, de leukste en grootste van West-Friesland!

Bokkentoer

MEDEMBLIK – Met maar liefst 1500 bezoekers verwacht, gaat dit evenement altijd door, weer of geen weer. Dus reserveer zondag 8 oktober van 12:00 uur tot 18:00 uur in je agenda en kom genieten van een geweldige dag vol bokbierplezier.

Bokkentoer

De Bokkentoer biedt niet alleen heerlijke bokbiertjes, maar ook een unieke ervaring qua vervoer. Stap in de traditionele legertrucks van het Oorlogsmuseum, de twee schuiten van de Koggevaarder, een gezellige paardentram of het handige CityTours-busje. Zo reis je op een bijzondere manier van proeflokaal naar proeflokaal.

Lees ook: Raakt de Bokkentoer uitverkocht?

Met maar liefst 17 proeflokalen is er genoeg keuze om jouw smaakpapillen te verwennen. Elk lokaal serveert een klein hapje of amuse om de bokbieren perfect te complementeren. Laat je verrassen door de verschillende smaken en ontdek jouw favoriete combinatie.

Tekst gaat verder onder de foto

Kaarten voor de Bokkentoer zijn verkrijgbaar voor slechts € 7,50. Mis deze kans niet om de beste bokbieren van West-Friesland te proeven en te genieten van een gezellige dag vol plezier. Reserveer nu jouw kaarten en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring op de Bokkentoer!

Loading