De 3e grote wegafsluiting van de A.C. de Graafweg begint 28 augustus en duurt tot en met 22 december 2023.

afsluiting 2

WOGNUM/OPMEER – Vanaf de ovonde Dijkweg/Langereis tot en met het kruispunt de Pade is A.C. de Graafweg 4 maanden lang afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid (zie de omleidingskaarten). De ovonde, Dijkweg en Langereis blijven wél open tijdens deze wegafsluiting.

Tijdens deze afsluiting wordt de weg verbreed met 1,70 meter van 6,10 naar 7,60 meter. Het fietspad en de sloot zijn al verplaatst voor de wegverbreding. Op het gehele wegdek komt er nieuw asfalt. 

Er is al een nieuwe drinkwatertransportleiding geplaatst. Deze leiding lag er al sinds 1932 en moest vernieuwd worden. Het stroomnet is uitgebreid langs dit gedeelte van A.C. de Graafweg. Door de komst van een nieuw industriegebied tegenover de Heerenweide en woningbouw in Hoogwoud, is er een groter stroomnet nodig.

Omleiding bestemmingsverkeer Hoogwoud

In de eerste week van de afsluiting is er een omleiding voor het bestemmingsverkeer van en naar Hoogwoud/Opmeer. Deze omleiding geldt van 28 augustus tot 4 september. Het kruispunt Pade wordt op 4 september afgesloten na de Zomerpop. 

Loading