Bourgondische whisky festival WFWF in de Kreek  (18+)

ZWAAG – Het mooiste whisky festival van Hoorn en omstreken en dus ja daar moet je bij zijn, en dat is natuurlijk in café de Kreek in Zwaag. Voorgaande jaren heeft de organisatie een mooi evenement neergezet maar ze gaan het dit jaar in samenwerking met Slijterij Vidra uit Wervershoof ietsje anders doen, maar nog mooier.

Wat gaan we doen? Bourgondische whisky proeverij.

In diverse ruimtes binnen de Kreek zal er een whisky proeverij zijn van verschillende aanbieders per ruimte. Bepaalde tijden zullen de whisky vertegenwoordigers hen mooie verhalen vertellen in  aparte ruimtes binnen in de Kreek.

Zo hopt u van de ene whisky vertegenwoordiger naar de volgende en geniet u van de mooie verhalen die achter deze whisky’s schuilen. U krijgt bij binnenkomst een overzicht wie waar staat. In de centrale hal zullen dezelfde vertegenwoordigers aanwezig zijn om te laten proeven van hen whisky als zij geen presentatie houden. Hiernaast speelt een heerlijke Double u bean band bleus band heerlijke noten voorbij mooie whisky’s

De whisky wordt bij u ingeschonken en dit glas neemt u elke keer mee naar de volgende proeverij.

Heeft u tussendoor trek? Dat komt mooi uit want er wordt ook eten aangeboden. Het eten wat er wordt aangeboden is bourgondische dus lekker uit het vuistje. We lopen in de rondte met diverse soorten Handfood zoals Whisky Pizza’s en Surinaamse bami met kip-saté en als wij rondlopen wordt u dit GRATIS aangeboden.

Hoe en wat zal allemaal duidelijk worden als u aankomt in de Kreek. Wilt u meer informatie en of weten wie er op het festival staan ga dan naar www.dekreekhoorn.nl