Word jij het nieuwe lid van de klankbordgroep Medemblik?

duurzaam medemblik

MEDEMBLIK – Wil jij bijdragen aan een duurzaam gemeente Medemblik en aan de gevolgen van klimaatverandering? De Klankbordgroep Duurzaam Medemblik zoekt een nieuw lid om het team te versterken!

Wie of wat is de Klankbordgroep Duurzaam Medemblik

Klimaatverandering is een urgent probleem waar we niet langer omheen kunnen. Daarom gaan we stoppen met het gebruik van aardgas en zoeken we manieren om energie duurzaam op te wekken. De gemeente kwam met het programma Duurzaam Medemblik om deze uitdagingen aan te pakken. Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties maakt de gemeente Medemblik duurzaamheidsbeleid en voeren dat uit. Daarnaast richtten we de Klankbordgroep Duurzaam Medemblik op. Deze groep geeft de gemeente gevraagd en ongevraagd advies over het duurzaamheidsbeleid.

Wat zoeken ze?

De Klankbordgroep is op zoek naar een betrokken inwoner met een groen hart die graag zijn of haar mening deelt. Jij zet je in voor de belangen van inwoners in de zeventien karakteristieke kernen. Daarnaast ben je  beschikbaar voor minimaal twee avondvergaderingen per jaar. Om tegenstrijdige belangen te voorkomen zijn medewerkers van de gemeente uitgesloten om deel te nemen. Dit geldt ook voor inwoners die politiek actief zijn in de gemeente.  

Wat bieden ze?

Als lid van de Klankbordgroep Duurzaam Medemblik krijg je de kans om actief mee te denken en te adviseren over het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. Je bouwt een groen, waardevol netwerk op binnen jouw woongemeente waarin duurzaamheid centraal staat. Bovendien ontvang je een vergoeding van € 91,28 per bijgewoonde vergadering.

Herken jij je in het profiel? Of heb je andere talenten die van waarde kunnen zijn voor de klankbordgroep, waar je graag over wilt vertellen? De klankbordgroep kijkt ernaar uit om jou te leren kennen.  Stuur ze jouw reactie op duurzaam@medemblik.nl en sluit je aan bij de klankbordgroep. Samen kunnen een positieve impact hebben op een duurzaam Medemblik, nu en in de toekomst!

Loading