Strandvogels haalt uit tegen Zwaagdijk, maar de score had nog veel groter kunnen zijn

ONDERDIJK – Na maanden van verplichte rust mocht ook Strandvogels dan eindelijk de competitie weer hervatten. Dat zou eigenlijk twee weken terug tegen koploper RKEDO gebeuren, maar toen gooide corona roet in het eten. Maar nu eindelijk werd er weer eens afgetrapt op het complex aan de Sportlaan in Onderdijk en dan gelijk voor de derby tegen Zwaagdijk.

Op papier een makkelijke overwinning en de drie punten kwamen ook zeker maar één ploeg toe. Maar tegen RKEDO zal het echt een stuk beter moeten om dan ook een resultaat te kunnen halen. Een goede zondag was het overigens wel voor Strandvogels, want RKEDO verloor voor het eerst deze competitie en DWB en De Valken maakten elkaar twee punten afhandig door tegen elkaar gelijk te spelen.

Voor Strandvogels wacht donderdag de kraker tegen RKEDO waarna komende zondag een paar kilometer verderop wordt gespeeld in Avenhorn tegen Kwiek ’78.

Strandvogels 1 – Zwaagdijk 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 6 maart 2022
Uitslag: 5-0 (1-0)
Scoreverloop: Bryan Broedersz 1-0; Siebren Waardenburg 2-0; Tim Broersen 3-0; Dawid Zerek 4-0; Bryan Broedersz 5-0

Selectie:
Edwin Hoogland; Thijs Abbekerk (Wout Sierkstra), Tigo Harder, Merlijn Weel en Lars Groot (Dawid Zerek); Tim Broersen (Jeroen Mol), Stijn Sierkstra, Gerald Broedersz en Bryan Broedersz; Siebren Waardenburg en Jordy Weel

Loading