Share

NS-conducteur laat zich niet kennen en overmeestert verdachte van geweldsincident

HOORN – Donderdagavond 25 augustus heeft de politie een 21-jarige man uit Hoorn aangehouden na een geweldsincident op het station in Hoorn. De politie doet verder onderzoek naar het incident.

Donderdag rond 20:10 uur kwam bij de politie een melding binnen over een conducteur die op het station zou zijn bedreigd en mishandeld door een man. De verdachte werd door meerdere personen onder controle gebracht, waarbij er een confrontatie plaatsvond tussen de conducteur en de verdachte. De politie kwam ter plaatse en heeft de verdachte overgenomen en aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Hoorn. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en is de volgende dag heengezonden. De zaak wordt verder onderzocht.

Tijdens het incident zijn er door omstanders videobeelden gemaakt die rond gaan op social media. Deze zijn bij de politie bekend en worden meegenomen in het onderzoek.

https://twitter.com/i/status/1563147816901390338

Totaal aantal keren gelezen: 52 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen