Share

Medemblikker Cees Ottens is fervent sportvisser en samen met de mannen van Zeevisteam Engelhart Hengelsport vist hij in de Nationale competitie

MEDEMBLIK – Afgelopen zaterdag 1 oktober werd de 4de editie van de Nationale Topcompetitie vervist, een landelijke competitie waarbij de twee beste teams (na 5 wedstrijden) worden uitgezonden naar het WK voor teams in één van de organiserende landen.

Afgelopen zaterdag verliep voor Pim Troost van Zeevisteam Engelhart Hengelsport meer dan gunstig, hij wist een mooi aantal vissen te landen en werd dan ook uitgeroepen tot winnaar van de dag, een mooie opsteker voor het team, waardoor een stijging in het klassement te verwachten is.

Op de zondag was er de federatieve koppelwedstrijd, een ontspannen wedstrijd waar iedereen met een vispas van Sportvisserij Nederland aan kan deelnemen. Net als de zaterdag een noeste dag, veel wind, stroming en vuil in de vorm van afgestorven wier maakte het vissen lastig, zeker voor de beginnende visser. Cees Ottens: “Het mooie van “ons” strandvissen is dat er altijd wel iemand in de buurt is om je te helpen en bij te staan met goede raad om het vissen in ruige weersomstandigheden te vergemakkelijken.

Na de wedstrijd bij elkaar gekomen, de uitslag werd opgemaakt en wederom bleek Zeevisteam Engelhart Hengelsport goed vertegenwoordigd te zijn.

Pim en Arno de eerste plaats, Gerard met zijn maat derde en Cees en Willem de vierde plek, kortom een mooi weekend voor het team met de hoop en stiekem de verwachting dat zij als team deze lijn zullen doorzetten.

Totaal aantal keren gelezen: 97 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

De redactie van Medemblik Praat bestaat uit 2 personen die zo goed mogelijk proberen het nieuws voor en door inwoners van de gemeente Medemblik te brengen. Daarnaast maken wij gebruik van toeleveranciers voor beeldmateriaal van incidenten/ongevallen