Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerexpositie Bonifaciuskerk Medemblik

12 juli / 13:30 - 14 juli / 17:30

Gratis toegang

MEDEMBLIK – In de noordbeuk van de Bonifaciuskerk in Medemblik wordt een gevarieerde tentoonstelling gehouden. De exposanten zijn Carin Korse (keramiek), Aswin Vestjens (schilderijen) en Bep Roet (schilderijen en fotocollages).

Carin Korse gebruikt het materiaal klei om van niets, iets te maken. Haar abstracte keramische werk is geïnspireerd door organische vormen, van fossielen tot zeeanemonen. De kunstwerken bestaan uit een basisvorm, meestal opgebouwd uit plakken, die zij bekleedt met ribben. Op de leerharde klei brengt zij engobe aan en na de biscuit-stook worden de werkstukken nogmaals gestookt met een transparante glazuur.

Aswin Vestjens studeerde af aan de Kunstacademie in Utrecht als Interieurarchitect. Hij ontwerpt zeer exclusieve meubels die hij in zijn eigen werkplaats fabriceert. Ook hanteert hij graag het penseel, en maakt hij olieverfschilderijen die zich kenmerken door een abstracte, organische stijl en vaak bijzondere kleurcombinaties.

Bep Roet is gefascineerd door bergwanden, watervallen en alles wat groeit, bloeit en afsterft. Vooral de agave, met halfvergane bladeren en verschillende vormen en kleuren, heeft een magische aantrekkingskracht op haar. De natuur en eigen fantasie gebruikt ze bij haar olieverfschilderijen, die de bezoeker uitnodigen om zelf bij weg te dromen en te fantaseren.

U bent van harte welkom in de Bonifaciuskerk, Kerkplein 9 in Medemblik. Entree is gratis.

Vrijdag 12 en zondag 14 juli, dus niet op de zaterdag

Gegevens

Begin:
12 juli / 13:30
Einde:
14 juli / 17:30
Kosten:
Gratis toegang
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Bonifaciuskerk Medemblik
Telefoon
+31641562141
E-mail
stboni@ziggo.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Bonifaciuskerk Medemblik
Kerkplein 9
Medemblik,
+ Google Maps
Telefoon
0620534941
Bekijk de site van Locatie
Spread the love