Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomeravondconcert in de Hieronymuskerk in Wognum

12 juli / 20:00 - 22:00

€15,

WOGNUM – Vrijdagavond 12 juli is het weer zover: het Zomeravondconcert van JKW – The Legacy, de Stemband en Men@Work. Na het overweldigende succes van vorig jaar belooft het weer een afwisselend programma te worden. De aankleding is zomers, de sfeer is zomers en de nummers zijn aanstekelijk.

Alle drie de koren staan onder de bezielende leiding van Frank Hoebe. The Legacy, voortgekomen uit het Jongerenkoor van Wognum, heeft een aantal oude nummers voorbereid. Natuurlijk zijn deze nummers opgefrist en deels ”in een nieuw jasje gestoken”. Men@Work brengt een aantal nummers uit hun brede repertoire. Dit repertoire kent soms verrassende bewerkingen van muziek van pakweg de jaren 60 tot heden. De Stemband zorgt voor het showelement en richt zich op wat recenter werk dat met de begeleiding van een combo op een energieke en geheel eigen wijze wordt uitgevoerd.

Naast het beluisteren van de koren is het ook zeker een aanrader na afloop nog even gezellig na te zitten en bij te kletsen in een echte zomeravondsfeer. Een prima manier om de zomervakantie in te luiden.

Tickets a € 12,50 (+ 1,04 service- en transactiekosten) zijn vooraf te bestellen via shop.ikbenaanwezig.nl

Kaarten aan de deur 15 euro.

Tot ziens op vrijdagavond 12 juli (20 uur, zaal open 19:30 uur).

Gegevens

Datum:
12 juli
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15,
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Hieronymuskerk Wognum
Telefoon
06 82666688
E-mail
secretariaat-wognum@rkemmausparochie.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Hieronymuskerk Wognum
Kerkweg 1
Wognum, 1687 PJ
+ Google Maps
Telefoon
06 82666688
Bekijk de site van Locatie
Spread the love