Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Remy Evers – Gewoon Remy

25 februari / 20:00 - 22:30

Remy Evers (winnaar juryprijs Cameretten 2019) doet in zijn voorstelling Gewoon Remy de ultieme poging om iets van het leven te maken. Zijn ouders zeiden altijd dat hij een bijzonder kind was: “Remy jij bent een bijzonder kind, jij bent anders dan alle andere kinderen.” En niet alleen zij zeiden dat, maar ook andere ouders, andere kinderen, leerkrachten en zorginstellingen. Remy barst van de energie en staat te popelen om de wereld te ontdekken, maar eerst moet hij nog even Prins Carnaval worden om zijn overleden vader te eren. Absurdistisch, beeldend en een vleugje engagement. Een reis door het brein van een jongen die twijfelt of hij volwassen wil worden.

Remy Evers (1992, Maastricht) studeerde in 2017 met de absurdistische theatergroep Un, Dos, Stress (onder anderen Thijs van de Meeberg en Marco Lopes) af aan de Koningstheateracademie in
‘s-Hertogenbosch. In seizoen 2016/17 tourde hij samen met Minou Bosua (Bloeiende Maagden) door het land met haar voorstelling Minoux. In 2019 won Remy de juryprijs van het prestigieuze cabaretfestival Cameretten.

Remy is niet alleen in het theater te zien en te horen. Hij was ook acteur in bijvoorbeeld ‘Komt een man bij de dokter’, was gastschrijver bij ‘De Orde van de Dag’ van Het Zuidelijk Toneel en Het Nieuw Utrechts Toneel en leverde recent nog een vaste bijdrage aan het radioprogramma ‘De Avondklok’ op 100% NL.

We hebben Remy al gezien tijdens het finalistentournee van Cameretten en zijn dan ook zeer benieuwd wat de avond gaat brengen.

 www.remyevers.nl

Totaal aantal keren gelezen: 84 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

Gegevens

Datum:
25 februari
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Remy-Evers-Gewoon-Remy-25-feb-14519

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie