Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterkerk Wadway: Luca Warmer – Appelstroop met Tranen

10 februari / 20:00 - 22:30

Appelstroop met tranen is niet zomaar in een hokje te stoppen. Het is een rauwe, persoonlijke stortvloed van muziek, klanken, ritme en taal; het relaas van een zoektocht in troebele tijden, soms minutieus voorbereid, soms vrijuit improviserend. Luca Warmer speelt geen rol op het podium. Ze is het zelf, in hoogsteigen persoon.

De voorstelling leent zich bij uitstek voor een intieme setting en zal vooral binnenkomen bij mensen die het aandurven hun kwetsbare zelf aan te raken. Van toeschouwer naar deelgenoot. Kracht en kwetsbaarheid als twee kanten van dezelfde medaille. Luca componeerde zelf de muziek en schreef ook de teksten van de liedjes. Haar stem en haar lichaam zijn de instrumenten, waarmee ze een authentieke, warmbloedige stijl neerzet. De verbindende teksten tussen de liedjes zijn niet de bekende praatjes tussen de plaatjes, maar veel meer een poëtische, verbale prelude op de muziek.

Voor deze muzikale theatervoorstelling laat Luca zich vergezellen door Paulinho Paes (gitarist) en Paul van Nispen (percussionist). Het maakt niet uit waar je Appelstroop met tranen ziet, de kans is groot dat je na afloop hoopvoller en sterker naar huis gaat. In de wetenschap dat we elkaar altijd vinden, juist als het zicht troebel is.

Luca Warmer: zang, tekst en muziek
Paulinho Paes: gitaar & arrangementen
Paul van Nispen: percussie
Regieadviezen: Marcel Visbeen

Totaal aantal keren gelezen: 98 keer, Aantal keren vandaag gelezen: 1 keer

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
20:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://tickets.theaterkerkwadway.nl/nl-NL/Show/Details/Luca-Warmer-Appelstroop-met-tranen-10-feb-14514

Organisator

Theaterkerk Wadway
Telefoon:
0652330124
E-mail:
info@theaterkerkwadway.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Theaterkerk Wadway
Wadway 30
Wadway, 1715 GZ
+ Google Maps
Telefoon:
0652330124
Bekijk de site van Locatie