8b0fede6 8e13 4daa a30d f45d6ce55094
Foto: Anja & Gerard Fotografie

Het Westfrieslands Festival belooft weer een onvergetelijke muzikale ervaring te worden

ONDERDIJK – Op zaterdag 5 augustus vindt het Westfrieslands Festival plaats in Onderdijk. Het belooft een onvergetelijke dag vol muzikaal spektakel te worden, waarbij we rekening hebben gehouden met alle weersomstandigheden!

Met een schitterend programma dat loopt van 14:00 tot 23:30 uur, biedt Westfrieslands een muziekervaring aan voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van geweldige shows van The Muse Experience, Booster, No Offense, Dou Grend Ünd Von Velzen en de Nozem, Magnets and Miracles (Tribute to Pink Floyd), en DJ Gumbold.

We hebben voorbereidingen getroffen om het festival weerbestendig te maken. Gezien de weersvoorspellingen zullen er poncho’s beschikbaar zijn voor alle bezoekers, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over een eventuele regenbui. Daarnaast zijn er meerdere overdekte plekken gecreëerd, waar bezoekers kunnen schuilen en blijven genieten van de geweldige optredens,” zegt Martijn Bot van de organisatie.

Tickets voor Westfrieslands zijn verkrijgbaar voor slechts €15,00 in de voorverkoop. Bovendien hebben kinderen onder de 12 jaar gratis toegang tot het festivalterrein en kunnen zij zich vermaken in een speciale kinderhoek met een luchtkasteel en andere leuke activiteiten.

Voor meer informatie over het festival en om tickets te kopen kan men terecht op de officiële website: www.westfrieslands.nl.

Foto: Anja & Gerard Fotografie

Loading