FC Medemblik MO20-2 kampioen!

MEDEMBLIK – Afgelopen zaterdag stond er een ware thriller op het programma. De meiden van onder 20-1 moesten het opnemen tegen Wieringermeer MO20-2. Het ging ook zeker ergens over, namelijk het kampioenschap! De meiden van Medemblik begonnen sterk aan de wedstrijd en door een goal van Patty Mol kwamen ze 1-0 voor.

Wieringermeer kwam direct met een tegen antwoord en maakte de 1-1. Gelukkig kon Medemblik voor rust de tweede goal van de wedstrijd maken, wederom door Patty Mol. De meiden gingen rusten met een 2-1 voorsprong en wisten wat er op het spel stond. Helaas kwam na rust de tegenstander terug in de wedstrijd door de 2-2 erin te knallen. Maar gelukkig was daar weer de sterspeler van de dag Patty die de beslissende goal maakte, 3-2!

Wieringermeer probeerde nog de 3-3 te maken in de laatste minuut maar door een goede redding van Roos bleef de stand 3-2! De scheidsrechter floot af en de meiden hadden hun jaren van junioren niet beter af kunnen sluiten.

Volgend jaar mogen ze starten als Dames 1 op de zaterdag, een betere start kun je niet wensen.